O experiență unică, pentru orice vârstă

Fii și tu beneficiarul ei!

Dacă ne preocupăm cu sănătatea corpului copiilor noștri, oare de ce nu ne preocupăm și cu sănătatea lor psihică, cu cunoașterea învățărilor și blocajelor, a ascunzișurilor sufletului, înainte de apariția unor tulburări evidente?

Oare nu ar trebui să ne cunoaștem cu adevărat copiii, înainte de încerca să îi educăm? Înțelegem oare cum trebuie de ce ei nu răspund cum ne-am dori la insistențele noastre, deși le dorim tot binele din lume?

Ce știm cu adevărat despre cum învață și despre cum nu învață un copil înainte de a se confrunta cu sistemul școlar? Sau atunci când rezultatele lui ne descumpănesc.

Cum face un adult care trebuie să schimbe neapărat ceva în viață, să învețe comportamente sau atitudini mentale prin care să se poată adapta la cariera sau la situații neașteptate de viață?

Cum ar fi potrivit să se comporte angajații unei firme pentru ca ei sa funcționeze ca o echipă?

Oare cu cine putem vorbi deschis despre orice frământare de-a noastră?

Răspunsurile ne vin astăzi de la diverși specialiști și suntem onorați să vi-l recomandăm pe unul dintre ei: domnul Dan Caragea, psihopedagog, doctor în psihologie, profesor de psihopedagogie al Universității Moderne din Lisabona, expert în analiza discursului, care vine cu o abordare a unor linii de gândire și terapie încă necunoscute la noi.

Intervenția are la bază teoria învățării în școală și în afara școlii, operând asupra triunghiului elev, familie, școală.

Vă invităm, așadar, la o evaluare în șapte sesiuni pentru a putea răspunde, în mod consistent, la toate întrebările dvs.

Pentru abordări online și alte idei: http://ciberpsihoterapie.wordpress.com/clinica-virtuala/