Pentru educația copilului tău

echipa

În anul școlar 2017-2018, suntem onorați să colaborăm cu parteneri experți în programe educaționale moderne. Organizăm, susținem, promovăm și recomandăm următoarele activități cu beneficii pentru copiii preșcolari, elevi din școala primară, gimnaziu, liceeni și adulți.

 • ACTORIE PENTRU COPII
  Atelierul de actorie pentru copii va contura dictia copilului, intuitia, limbajul verbal, increderea in sine si curajul celor mici.
  4 sedințe a câte o oră/ lună(pentru preşcolari, elevii din ciclul primar şi gimnazial)
 • ŞAH
  Prin practicarea şahului se dezvoltă şi se îmbunătăţesc capacităţile de învăţare, de concentrare, logică, autodisciplina, respectul şi bunul simţ, precum şi asumarea consecinţelor acţiunilor şi actelor proprii.
  4 şedinţe a câte o oră /lună (pentru preşcolari, elevii din ciclul primar şi gimnazial)
 • ORA DE ReCREAȚIE
  Ce facem la Ora De ReCreație?
  Dezvoltare personala (emoțională, intelectuală, fizică) prin:
  – ReCreație, Relaxare și Distracție.
  – Streching, dans, yoga, jocuri de relaxare în mișcare.
  – Masaj, respirație, jocuri de vizualizare.
  – Ateliere creative practice.
  – Stress-management și dezvoltarea empatiei.
  – Jocuri creative de relaxare și afirmații pozitive.
  4 şedinţe a câte o oră/ lună(pentru preşcolari, elevii din ciclul primar şi gimnazial).
 • DICȚIE ȘI COMUNICARE
  Tehnicile de vorbire și dicție sunt utile pentru toți copiii: fie că au un defect de vorbire (rârâit, sâsâit, vorbire zonală), fie că vorbesc prea repede, prea tare și își pierd răsuflarea, sau dimpotrivă, vorbesc prea încet sau prea rar.
  De asemenea, un copil timid poate fi ajutat să își gestioneze emoțiile și să se exprime fluent în fața unui public.
  Să știm cum să vorbim e foarte important, atunci când știm ce să vorbim.
  Cunoaștem că atitudinea noastră, felul în care ne prezentăm, modul în care vorbim sunt esențiale pentru a reuși.
  E important să ne amintim faptul că in primii ani de viață se pun bazele încrederii în sine, esențială pe tot parcursul vieții. O dicție bună, un limbaj corporal puternic, reprezintă atu-uri care pot și vor face diferența de-a lungul vieții.
  4 şedinţe a câte o oră/ lună(pentru preşcolari, elevii din ciclul primar şi gimnazial)
 • ISTORIA ȘI PRACTICA ARTEI PENTRU COPII
  Propunem o trecere în revistă a unor teme recurente din istoria artei, asemănătoare în organizare cu enumerarea din jocul ȚOMAPAN. ȚĂRI-ORAȘE-MUNȚI-APE etc. care să dezvăluie momente din istoria artei într-un mod dinamic și pe înțelesul copiilor.
  4 şedinţe a câte o oră/ lună(pentru preşcolari, elevii din ciclul primar şi gimnazial)
 • PASAPORT PENTRU SUCCES
  Program educaţional internaţional pentru dezvoltare emoţionala, socială cognitiva şi personală a şcolarilor.
  4 şedinţe a câte o oră/ lună(pentru preşcolari, elevii din ciclul primar şi gimnazial)
 • CURS INTERACTIV DE LIMBA ENGLEZĂ
  Studiile arată că, dintre toate materiile pe care le învăţam la şcoală, limbile străine sunt acelea care ne aduc cele mai multe beneficii, asigurând dezvoltarea intelectuală, dar şi emoţională, deschizând calea către alte culturi, relaţii interpersonale diverse, posibilităţi profesionale globale, acces la studii în străinătate etc. Centrul nostru este locul unde învăţăm limbi străine cu materiale scrise, audio şi video, de ultima generaţie, de la edituri de prestigiu din Europa, Singapore şi Statele Unite. Accentul în cadrul cursurilor de limba engleză este pus pe dezvoltarea capacităţilor generale de limbă, dar este adaptat nevoilor imediate ale participanţilor (susţinerea examenelor Cambridge Young Learners, admiterea la licee bilingve sau cu predare intensivă, transferul la studii în străinătate sau la o şcoală internaţională, participarea la olimpiade şi concursuri.
  8 şedinţe/lună/ 60 min-începători /90 min – avansați (pentru preşcolari, elevii din ciclul primar şi gimnazial).
 • LECŢII INDIVIDUALE DE:
  matematica, limba romana,franceza,engleza,germana -4 şedinţe a câte 90 de minute/ lună limba rusa,spaniola,greaca,japoneza
  4 şedinţe a câte 90 de minute/ lună
 • ATELIER DE LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ
  O abordare completă care permite studiul limbii din mai multe perspective: gramatica, lexic, ortografie şi pronunţie. O abordarea esenţială a literaturii romane, al modelelor de expresie literară. Despre critică literară, limbajul şi rolul acesteia. Pentru elevii din din ciclul primar şi gimnazial
  4 sesiuni a câte 90 minute/lună (pentru elevii din ciclul primar şi gimnazial)
 • ATELIER DE MATEMATICĂ
  Aritmetică, algebră, geometrie, trigonometrie… într-o abordare nouă, psihopedagogica. Pentru elevii din ciclu primar şi gimnazial.
  4 sesiuni a câte 90 minute/lună (pentru elevii din ciclul primar şi gimnazial)
 • CHITARĂ
  Chitara este un instrument muzical cu potenţial expresiv deosebit, având un rol important în numeroase genuri muzicale: blues, country, folk, flamenco, jazz, rock şi pop. Noţiuni de teorie muzicală, însuşirea notaţiei specifice genurilor muzicale, formarea deprinderilor de citire şi interpretare a unei partituri, dobândirea unei tehnici interpretative, recunoaşterea şi reproducerea fragmentelor muzicale.
  4 şedinţe a câte o oră /lună (pentru preşcolari, elevii din ciclul primar şi gimnazial)
 • PIAN
  Spre deosebire de alte instrumente, unde satisfacţiile vin după o perioadă mai lungă de timp, datorită procedeelor mai complexe de formare a sunetului, la pian se poate învăţa, într-un timp relativ scurt, interpretarea unor melodii simple, dat fiind mecanismul mai uşor de formare a sunetului la acest instrument. Noţiuni de teorie muzicală, însuşirea notaţiei specifice genurilor muzicale, formarea deprinderilor de citire şi interpretare a unei partituri, dobândirea unei tehnici interpretative, recunoaşterea şi reproducerea fragmentelor muzicale.
  4 şedinţe a câte o oră /lună (pentru preşcolari, elevii din ciclul primar şi gimnazial)
 • ÎNOT
  Înotul este o activitate fizică care face să crească forţa şi rezistenţa organismului, contribuind la îmbunătăţirea sănătăţii şi la dezvoltarea armonioasă a corpului. Faţă de alte sporturi, înotul are un impact redus din punct de vedere al riscului de accidentare.
  4 şedinţe a câte o oră /lună (pentru preşcolari, elevii din ciclul primar şi gimnazial).
 

Vrei să știi mai multe despre cursul care te interesează?

Cu drag, oferim informații despre obiective, conținuturi, finalitați, partener, orar și investiția dumneavoastră.