8-12 aprilie 2012

În perioada 8 – 12 aprilie 2012 am fost cu toţii în Tabăra de Paşte de la Sinaia. Am plecat de Florii din Pipera – Voluntari, ne-am oprit la Vila Iannis- Sinaia, iar după ce am servit masa de prânz, am mers direct la Mănăstirea Sinaia de unde am luat flori și crenguţe de salcie, după obicei.

A fost o săptămână extrem de amuzantă, în care am făcut o mulţime de lucruri interesante. Pentru început, am învăţat să pictăm pe sticlă, pe lemn şi ceramică. Sunt tehnici speciale, cu o mulţime de reguli noi iar rezultatele au fost minunate! Am reuşit să pictăm o frumoasă imagine a iepuraşului de Paşte dar şi să creăm 2 broşe spectaculoase pentru mămici. Apoi am încondeiat ouă folosind două tehnici diferite: dactilopictura şi lipire, am făcut diverse articole decorative având ca tematică Sărbătoarea Paştelui. Dacă urmăreşti fotografiile o să descoperi că suntem extrem de pricepuţi şi am construit chiar şi câte două păpuşi folosind o textură specială, puf, ochi aţă, ac şi multă măiestrie.

Serile au fost şi ele pe măsură: am organizat o petrecere în pijamale, o petrecere Zurli, o super-bătaie cu perne şi o mega petrecere finală. Şi pentru că eram într-un loc minunat, nu se putea să nu vizităm Palatul Peleş şi Pelişorul, Casa Memorială George Enescu, Muzeul Rezervaţiei Naturale şi Casinoul Sinaia.

Ca dovezi, îţi prezentăm câteva fotografii de acolo! Şi sigur îţi vei dori ca data următoare să vii cu noi!

picture-347

picture-352