Tabăra de ski

Bușteni, ianuarie 2012

În perioada 8-14 ianuarie 2012 am fost plecaţi la Buşteni, în tabăra de ski. Am avut întreaga reţetă a unei super-distractii: mulţi prieteni, instructori minunaţi, petreceri şi multe surprize. În fiecare zi aveam antrenament pe pârtia Kalinderu, joacă în zăpadă, la care s-au adăugat vizită la Castelul Cantacuzino, la Mănăstirea Caraiman, Petrecere în pijamale, Clubul prieteniei, Clubul micilor cofetari, am învăţat tehnica Quiling, discotecă şi multe altele.

Te invit să urmăreşti câteva fotografii cu noi şi vei vedea cât de frumos ştim noi să ne jucăm şi să ne relaxăm. Ne-am bucura să vii şi tu cu noi în următoarele aventuri! click aici

IMG1046

 

Tabăra de vara

Poiana Brașov, iunie 2011

A venit vacanţă mare! Imediat ce cursurile s-au terminat, am plecat cu toţii în Tabăra de vară de la Poiana Braşov (Poiana Mică).

Ne-au aşteptat acolo prietenii noştri de la Pensiunea Casa Andi şi cei de la Centrul de Echitaţie. Încă din prima seară am avut o petrecere aniversară, a colegului nostru Calin, pe care l-am serbat cu mare fast.

Zilnic ne-am bucurat de cursul de echitaţie, de super-drumetii, de distracţie şi voie bună. Am organizat chiar şi un campionat de fotbal. Ambele echipe au fost încurajate şi susţinute de grupul majoretelor.

Fiecare zi se încheia cu câte o petrecere, concursuri şi super premii. Iar în ultima seară, un foc de tabără ne-a adunat pe toţi cu promisiunea să rămânem mereu prieteni şi să ne reîntâlnim în fiecare vacanţă. click aici

Tabara 037

 

Tabăra de aikido

Poiana Brașov, iulie 2011

Unul din sporturile noastre preferate este aikido. În timpul anului şcolar ne antrenăm săptămânal, iar în vacanţe profităm să petrecem timp împreună cu toţi colegii şi prietenii pasionaţi de acest sport.

În vacanţa de vară am petrecut o săptămână la Poiana Braşov unde am organizat drumeţii, petreceri, jocuri sportive şi numeroase antrenamente de aikido. Fiind un grup de elevi între 7 şi 17 ani, am folosit din plin experienta celor mari dar şi curiozitatea celor mici şi ne-am aventurat în drumeţii, în concursuri de orientare în pădure şi numeroase întreceri. Zilnic erau organizate întreceri de genul Baloanele cu porunci, Comoara ascunsă sau Mingea căpitanului. Am învăţat multe jocuri, am câştigat multe premii şi la final am fost chiar premiaţi. Dar cele mai frumoase lucruri sunt prieteniile legate şi amintirile noastre.

Te invităm să urmăreşti câteva fotografii surprinse atunci! click aici

Tabara 009