29 februarie 2012

Pe 11 februarie am organizat Ziua Portilor Deschise la Şcolar AS. A fost o ocazie nemaipomenită să ne întâlnim cu actuali şi viitori şcolari AS, cu părinţii lor, cu alte cadre didactice din instituţii partenere, si cu prietenul nostru de la InfoSpeed, Alexandru Bordea.

Pe şcolarii mari si mici i-am aşteptat cu multe surpize: teatru de păpuşi si multe ateliere de creaţie unde au invăţat cum se mânuiesc marionetele, au modelat bijuterii folosind pasta Fimo şi au învăţat să picteze folosind diverse tehnici.

Părinţii au participat la prezentarea ‘Un părinte modern’ iar cadrele didactice au fost invitate la o sesiune pe tema ‘Gifted education’.

Ne bucurăm că nu ne-am lăsat influenţaţi de vremea deloc pietenoasă şi ne-am încăpăţânat să ne întălnim atunci. Feed back-ul a fost grozav din partea tuturor şi la cererea participanţilor vom organiza asemenea întălniri periodic.

Urmăreşte-ne pagina de ştiri şi află despre următoarea ocazie pe care o ai să ne cunoşti şi să participi alături de copilul tău la o activitate antrenantă marca Şcolar AS. Te aşteptăm!